Ota yhteyttä

VARPULA
Jokiniementie 11 A, 00650 Hki
puh. 040 509 9923 | 09 752 3200

VUOKSELA
Äyräpääntie 25,02140 Espoo 
puh. 040 509 9924 | 09 512 0105

Yhteydenottolomake | Rekrylomake

Hoivakoti Vuoksela

Vuoksela sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella rauhallisella puistomaisella alueella Espoon Laajalahdessa. Hoitokodissa on 18 pitkäaikaishoidon paikkaa muistihäiriöisille.

Ulkoilua varten on laaja terassi, joka kiertää koko talon ympäri ja on turvallinen ja esteetön myös apuvälinein liikkuville.

Yhteiset tilat seurustelua, viriketoimintaa ja juhlia varten ovat väljät, tarkoituksenmukaiset ja viihtyisät.

Asukkaat

Asukkaat ohjautuvat meille Espoon kaupungin sosiaali -ja terveystoimen kautta. Asukkaaksi voi hakeutua myös asuinkunnasta riippumatta ykstyisasiakkaana tai oman kunnan maksusitoumuksella.
Paikkatiedustelut hoivakodista puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Toiminta

Toiminnan suunnittelu perustuu asukkaiden yksilöllisten tarpeiden,toiveiden ja voimavarojen huomioimiseen.
Yhteisöllisyys,yhdessä tekeminen ja hoitohenkilökunnan jatkuva läsnäolo luovat turvallisen, kodinomaisen, kannustavan ja kiireettömän ilmapiirin.

Hoivakodin arkeen kuuluu toiminnallisuus ja sosiaalisuus,virikkeellisten toimintatuokioiden järjestäminen sekä fyysisen toimintakyvyn ylläpito.Myös yksityisyyteen, lepoon ja rauhaan on jokaisella oikeus.Mottomme onkin ollut jo koko toiminnan ajan ”Vierivä kivi ei sammaloidu”.

Päiväohjelman ja teemapäivien lisäksi teemme retkiä erilaisiin tapahtumiin ja kodissamme käy myös ulkopuolisia esiintyjiä.
Arvostamme yhteistyötä omaisten ja läheisten kanssa ja toivomme että heidän on helppo tulla, osallistua säännöllisesti pidettäviin yhteisiin tapahtumiin sekä vaikuttaa myös läheisensä hoitoon ja kodin toimintaan.

Ulkoilu toteutuu helposti taloa kiertävää kaiteellista ja esteetöntä reittiä pitkin,sekä lähialueella.

Sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelma (PDF)